Kerstpakkettenactie Kerstpakkettenactie
Niet hebben maakt ons rijk, maar geven
Ann Voskamp

Beste gemeenteleden,

Met de kerst willen we graag gemeenteleden en gezinnen buiten de kerk verrassen van wie we weten dat ze iets extra’s kunnen gebruiken. Dit willen we doen d.m.v. pakketten samen te stellen en te bezorgen.

Hier hebben we uw/ jouw hulp bij nodig:
  • Kent u iemand buiten de kerk die iets extra’s kan gebruiken? Mail dan voor 10 december de gegevens (naam, adres en gezinssamenstelling) naar kerstpakkettenactie.rondzes@gmail.com.
Als u wilt dat de naam onbekend blijft en als u het pakket zelf wilt afleveren kan dit uiteraard ook, geef dit dan aan in de mail.
  • Vanaf 29 november kunt u levensmiddelen inleveren in de kerk. In Oostendam zal er een tafel staan in de hal waar u boodschappen kunt inleveren. In Drievliet kunt op woensdag 9 en 16 december tussen 19.00-20.00 boodschappen inleveren in de Ichtuskerk. Ook staan er kratten in de oppaszaal waar u de boodschappen in kunt doen.
Ook zijn er dit jaar een aantal adressen waar u uw boodschappen kunt inleveren:
Kerkstraat 12, Emmasingel 26 in H.I. Ambacht
Fazant 23, Ridderkerk

Uiteraard staat het u ook vrij uw kerstpakket te schenken. Tot 20 december is het mogelijk om spullen in te leveren. 

Wanneer er na de samenstelling van de pakketten nog levensmiddelen over zijn, worden deze naar de voedselbank in Hendrik Ido Ambacht gebracht.

Bent u niet in staat om spullen naar de kerk of de bovengenoemde adressen te brengen, dan is er ook nog de mogelijkheid dat wij de spullen bij u ophalen. U kunt contact opnemen met ons!

Wanneer u nog vragen heeft, horen wij het graag via de mail. Ook kunt u ons bellen op onderstaande telefoonnummers.

Kunnen we op uw / jouw hulp rekenen?

Met vriendelijke groet,
Jantine Andeweg, 06-45008945
Paulien van der Pol, 06-47108287
Jacoline Molendijk, 06-17027741
Mariëlle de Snoo, 06-23858690
 
terug