Welkom Welkom
U bevindt zich op de huispagina van de Hervormde gemeente binnen de Protestante Kerk in Nederland (PKN) te Ridderkerk, wijkdelen Drievliet en Oostendam. Op deze pagina vindt u allerlei aankondigingen, o.a. van komende kerkdiensten en verenigingsavonden. Ook kunt u hier actuele en opgeslagen kerkdiensten luisteren. Het is daarbij mogelijk om onze betrekkingen met buitenlandse relaties door te lezen. We zouden het fijn vinden als u één of meerdere van onze diensten komt bezoeken. Hartelijk welkom!
 
Dagelijks Woord Dagelijks Woord
 
Vragen over het geloof? Vragen over het geloof?
Heeft u vragen over het Christelijk geloof of over de kerk? Mail dan naar .
 
Ledenadministratie Ledenadministratie
Bent u lid van de gemeente en bent u verhuisd, of is uw mobiele nummer of email-adres veranderd? Log dan in en kies vervolgens "Mutatie persoonlijke gegevens" onder "Mijn Rondzes" en stuur op die manier de gewijzigde gegevens naar onze (leden)administratie.
 
Beleid en organisatie Beleid en organisatie
Wilt u meer weten over wie wij zijn en hoe onze gemeente is georganiseerd? Leest u dan het huidige beleidsplan. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw beleidsplan. Meer over dit proces kunt u lezen in bijgaand stuk van onze scriba. Het concept voor het nieuwe beleidsplan vindt u op het beveiligde deel van de website, onder "Mijn Rondzes" -> "Belangrijke documenten".
lees meer ยป
 
Facebook Facebook
Voor actualiteiten verwijzen wij u naar onze facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/Rondzes.
 
Privacy Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met uw en onze privacy. Hoe wij dat doen leest u in het volgende privacydocument.